Begeleiding bij wonen

Helperzorg heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen die op zichzelf wonen of dit willen gaan doen. Soms lukt het even niet en raak je het overzicht kwijt. Denk aan het regelen van gas, water, licht en/of de huur. Of misschien heb je problemen met je huurbaas/woningbouw. Ook komt het soms voor dat je een meningsverschil hebt met je buren.

 

Bij bovenstaande zaken kan Helperzorg begeleiding bieden. Je krijgt handvatten hoe met bepaalde dingen om te gaan. Samen kunnen we kijken naar oplossingen en jou de vaardigheden geven zodat je het in de toekomst allemaal zelf kan!

Opzetten (leer)werktraject

Ben je op zoek naar een baan of wil je misschien een opleiding volgen? Dit kan soms lastig zijn. Waar ben ik goed in en wat wil ik eigenlijk gaan doen? Dit zijn lastige keuzes om te maken. Helperzorg kan je hierbij ondersteunen. Samen kunnen we kijken wat bij je past en kijken naar de mogelijkheden. Helperzorg biedt begeleiding voor het hele traject. Als je wilt, kan Helperzorg ook ondersteunen als je gestart bent met je nieuwe baan of opleiding. Hierbij kan je denken aan meegaan naar gesprekken of evalueren hoe het gaat en indien nodig samen kijken naar andere mogelijkheden. Natuurlijk zul je het zelf moeten doen. Helperzorg helpt je om je vaardigheden te vergroten zodat je zelf in staat bent om een opleiding te volgen of te starten met een baan!

Structuur in je leven

Soms ben je het overzicht even kwijt. Dit kan bijvoorbeeld met je administratie en/of financien zijn. Of heb je misschien moeite om je dag in te plannen. Waar moet ik beginnen en hoe ga ik alles weer op de rit krijgen?

 

Helperzorg kan je hierbij begeleiden. Op een rustige manier bespreken we alles en gaan we stap voor stap ervoor zorgen dat je weer grip op je leven krijgt. Als er weer rust is en je hebt weer overzicht dan gaan we kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat je in de toekomst zelf het overzicht kan bewaren en grip op je leven blijft houden!

Helperzorg staat voor gecertificeerd Sociaal Werk!

 

Helperzorg vindt kwaliteit en goede zorg belangrijk! Om deze reden zijn wij aangesloten bij de volgende organisaties:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BPSW

Helperzorg is actief lid van de BPSW. Voor meer info over de BPSW kun je kijken op www.bpsw.nl.

KIWA

Helperzorg is aangesloten bij KIWA met niveau 6. Dit betekent dat Helperzorg aan alles eisen voldoet om een kwalitatief goede zorgaanbieder te zijn. Voor meer info over KIWA kun je kijken op www.mijnkeurmerk.nl.

SoloPartners

Helperzorg is aangesloten bij SoloPartners. Dit is een klachtencommissie. Klik hier voor meer info over de klachtenprocedure van Helperzorg. Voor meer info over SoloPartners kun je kijken op www.solopartners.nl.