Over HELPERZORG


Over Helperzorg


Over Mij

Helperzorg is een eenmanszaak gericht op maatschappelijk werk in Groningen en omstreken. Helperzorg biedt ondersteuning op het gebied van:

1. Wonen
2. Administratie
3. Begeleiding naar werk

De hulpverlening van Helperzorg is ambulant. Dit betekent dat ik bij je thuis kom om begeleiding te bieden. Helperzorg is kleinschalig en heeft geen wachtlijsten. Er is direct contact tussen Helperzorg en de cliënt. Helperzorg werkt uitsluitend met deskundig en gediplomeerd personeel.

Zoek je iemand om je problemen mee te bespreken of merk je dat je er zelf niet meer uitkomt? Dan kan Helperzorg je helpen. Ook op praktisch gebied kan Helperzorg uitkomst bieden. Heb je bijvoorbeeld moeite om financieel rond te komen, dan kan Helperzorg begeleiding bieden. Of misschien heb je iemand nodig die structuur aanbrengt in je leven. Helperzorg kan je helpen deze structuur te vinden en toe te passen. 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over mijn werkwijze of maak een afspraak voor een intakegesprek via de contactpagina. Vanzelfsprekend kun je ook telefonisch contact opnemen.

Wil je meer info over de missie en visie van Helperzorg, klik dan hier. Wil je meer weten over mijn werkwijze, kijk dan onder werkwijze.

Mijn naam is Joost Hazewinkel. Ik ben Maatschappelijk Werker van beroep. Sinds 2009 ben ik actief in de hulpverlening. Ik heb gewerkt in de jeugdhulpverlening, schuldhulpverlening en met mensen met een licht verstandelijke beperking. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met een psychische stoornis. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

Mijn manier van werken is methodisch. Dat wil zeggen dat ik werk volgens hulpverleningsvormen welke ik geleerd heb tijdens mijn studie. Hierbij kun je denken aan gesprekstechnieken. Een ander belangrijk punt is dat ik gebruik maak van een werkplan. In dit werkplan staat je hulpvraag en hoe we samen gaan werken aan deze hulpvraag. Ik maak hierbij ook gebruik van doelen. Onder werkwijze vind je meer informatie over mijn manier van werken.

is gediplomeerd in:

bel ons

Geen wachtlijsten. Een intake gesprek is geheel vrijblijvend.

+31 (6) 17332729

e-mail ons

Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

info@helperzorg.nl

Helperzorg

Telefoon: 06-17332729
E-mail: info@helperzorg.nl

Bereikbaarheid

Maandag t/m Vrijdag 
9:00 tot 17:00 uur
 
Sluit Menu